La Comissió Organitzadora del VIII Congrés del Bloc es reunix per primera volta amb l’obertura com a horitzó

La Comissió Organitzadora del Congrés (COC) del Bloc s’ha reunit esta vesprada a la Seu Nacional de Compromís per a tractar els assumptes referents a la posada en marxa del VIII congrés de l’organització valencianista que tindrà lloc a finals del mes de juny.
D’entre tots els temes que hi ha sobre la taula per a la Comissió, com el lloc de celebració, el lema, el disseny, les esmenes… hi ha el mandat del Consell Nacional del Bloc sobre l’obertura del Congrés Nacional a la militància de Compromís que no ho siga dels altres partits fundadors de la coalició. Per tant, la COC té al davant l’horitzó de l’obertura i els mecanismes que ho facen possible.

La presidenta de la COC, Elena López, considera que l’obertura del VIII Congrés del Bloc “és una prioritat per a la comissió organitzadora i trobarem els mecanismes perquè la gent que vulga participar en este congrés ho puga fer amb totes les garanties, amb veu i vot, per a reforçar el Bloc com la ferramenta el més útil possible per al poble valencià”.
En el Consell Nacional del Bloc celebrat a València el passat 14 de desembre es va aprovar un document per una àmplia majoria en el qual la militància convidava a participar en el procés congressual “a totes les persones militants en Compromís que no han volgut formar part de cap dels seus partits fundadors i que manifesten la seua voluntat d’implicació en la renovació i enfortiment de la principal eina política del valencianisme”.

Entre les funcions de la COC està l’edició dels textos definitius i les esmenes a les ponències que marcaran el full de ruta organitzatiu i polític del projecte, organitzar els treballs del Congrés, vetllar pel bon funcionament democràtic del procés congressual, proposar els integrants de la mesa del Congrés i l’elaboració del reglament d’esta fita.

Arxivat en: Congrés del BLOC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *