L’Executiva Nacional del BLOC ha decidit, per unanimitat, la realització d’un referèndum a tota la seua militància per consultar diferents aspectes de cara hipotètics acords electorals davant de les Eleccions Generals pròximes, una vegada verificat que hi ha partits que han manifestat la voluntat d’explorar una possible col·laboració electoral.

Així mateix, proposarà a la Comissió Executiva Nacional de Compromís que es duga terme en l’àmbit de la coalició el mateix referèndum.

L’Executiva Nacional del BLOC consultarà la seua militància sobre els següents punts:

  1. Que l’acord electoral garantisca la constitució d’un grup parlamentari valencià al Congrés dels Diputats, amb plena capacitat jurídica, mitjançant la legalització d’una candidatura valenciana.
  2. Que l’esmentada candidatura ha de recollir el lideratge de Compromís d’acord amb els resultats de les darreres eleccions municipals i nacionals valencianes.
  3. Que l’acord de la possible coalició ha de defensar un programa comú que ha d’incloure una agenda política valenciana a defensar al Congrés i a contemplar en possibles votacions d’investidura.

 

 

València, 20 de juliol de 2015