Darrer Diumenge d’Octubre, 37è Aplec al Puig

Com tots els anys, el valencianisme té el seu punt de trobada al Puig i perquè participeu, vos informem de l’organització de l’acte.

LA FESTA

Començarà a les 11h amb la inauguració de la fira gastronòmica, d’artesania i d’editorials. Immediatament després hi haurà un taller infantil de malabars i maquillatge i, també, es posaran en marxa les atraccions unflables de la fira per als més menuts.

A les 11.45 hi haurà una actuació per al públic infantil de Dani Miquel.

A les 13h es rebrà la marxa a peu (i com a novetat aquest any, també, amb bicicleta).

A les 13.45 començarà l’acte polític i entrega dels BLOCS D’HONOR 2014.

A les 14.30: Dinar.

A les 16h: Actuació d’ESIR (grup musical que mescla pop amb música tradicional; vénen des d’Agres i han estat el premi del concurs ROCK PENAT). Després, podrem gaudir del grup de Montcada ATUPA (rap i hip hop reivindicatiu).

US RECORDEM TAMBÉ LES FORMES DE PARTICIPAR AL DINAR (IMPORTANT!!!)

1a modalitat: Dinar paella

El menú que ens oferiran serà d’entrants: amanides i companatge, paella i fruita. La beguda i el pa estan inclosos. El preu d’aquesta modalitat és de 14€ per adults i 7€ per a xiquetes i xiquets (menors de 12 anys). Per reservar la teua plaça has d’enviar un mail a [email protected] indicant el nom i cognoms de totes les persones que volen dinar. També pots telefonar al 96.382.66.06 per reservar el teu dinar, demana per Joana Pascual.

2a modalitat: Col·lectius que es fan el dinar

Els col·lectius poden cuinar el seu propi dinar, nosaltres us oferim llenya, espai per cuinar-lo, taula i cadires. Per reservar aquesta modalitat, heu d’enviar un e-mail a [email protected] on s’indique el nom del col·lectiu, el dinar que us voleu cuinar (torrà o paella) i el nombre de gent que hi participarà (per tal de reservar-vos taules i cadires). També podeu telefonar al 96.382.66.06 i parlar amb Joana Pascual per reservar.

3a modalitat: Col·lectius que es porten el dinar.

Podeu portar-vos el menjar de casa, per tal de reservar aquesta modalitat heu d’enviar un e-mail a [email protected] on indiqueu el nom del col·lectiu i el nombre de persones que hi participareu. També podeu parlar amb Joana Pascual al 96.382.66.06 i reservar-lo.

Podeu reservar el vostre tiquet i comunicar la vostra modalitat de dinar fins al dia 22 d’octubre, dimecres.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *