Morera considera que Cotino és la persona “menys adequada per donar lliçons després de les seues implicacions en diferents governs del PP”

El portaveu de Compromís en el parlament valencià, Enric Morera, considera que les declaracions d’ahir del president de la cambra autonòmica, “són molt desafortunades i poc apropiades per al president de les Corts”. Segons Morera, “el senyor Cotino no ens pot donar cap lliçó ni pot enganyar a la ciutadania ni portar a la ciutadania al pànic i al terror. Ell, que ha estat en un govern que ha saquejat els diners públics aprofitant la vinguda del Papa, o que els diners dels valencians per a cooperació se’ls han quedat les butxaques d’uns quants mafiosos, no està en condicions de donar-nos cap lliçó”.

Per a Morera, i tal com a respondre ahir en conèixer les declaracions des del seu compte de Twitter, “en els governs del PP que ha controlat Cotino s’ha furtat fins i tot en el nom del Papa i als pobres d’Haití. Això sí que és terrorisme”. A estes declaracions, el síndic de Compromís considera que el que deu Cotino a la societat, “és com a mínim una disculpa per eixes declaracions i de pas, que demane perdó per tot el mal que ha fet en estos anys com a conseller, que no és poc”.

El síndic de Compromís ha afegit també que terrorisme, “és anar a visitar a les famílies de les víctimes del Metro per a comprar el seu silenci. Terrorisme és no ajudar a conèixer la veritat de l’accident, no rebre, no atendre als familiars i no reconèixer institucionalment i donar suport a eixes persones”.

Arxivat en: Llibertat i Igualtat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *